Week van de Klas

19 Dec

Wie mijn blog al een tijdje volgt, heeft ongetwijfeld opgemerkt dat ik de afgelopen weken minder actief was, althans wat blogposts betreft. De reden hiervoor is dat we heel druk bezig waren met het plannen en organiseren van ‘Week van de Klas’, een initiatief dat we vanuit Leren.Hoe?Zo! samen organiseren met Lannoo Events en de Hogeschool West-Vlaanderen. Tussen 30/01/14 en 7/02/14 organiseren we verschillende activiteiten verspreid over diverse locaties in Vlaanderen.

logoweekklein

Op 5/02/14 wordt er in de Hogeschool West-Vlaanderen (Kortrijk) een groot onderwijsevent georganiseerd waarbij verschillende onderwijsexperts zoals Pedro De Bruyckere, Luk Dewulf, Bert Smits, Lies Wijnants, Dirk De Boe en nog vele anderen via lezingen, debatten en workshops hun visie op jongeren, leerkrachten, onderwijs en maatschappij delen.

In de rand van het grote event kun je bovendien op diverse andere locaties gratis boeiende lezingen of activiteiten bijwonen van o.a. Clo Willaerts, Bert Smits, Dirk De Boe en mezelf! Het volledige programma vind je terug op www.weekvandeklas.be. Via deze weg nodig ik je uiteraard graag uit op één van deze dagen.

Om je alvast een indruk te geven van wat je kunt verwachten voeg ik hier alvast het nieuwe filmpje toe van Luk Dewulf over jongeren en hun talenten. Laat ons ook weten hoe u hierover denkt!

Advertenties

2 Reacties to “Week van de Klas”

  1. Pedro 20 december 2013 bij 9:30 pm #

    Dit is op X, Y of Einstein? herblogden reageerde:
    Ook ik doe mee aan deze week!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Week van de Klas | Onderwijsinnovatie | Scoop.it - 23 december 2013

    […] Op 5/02/14 wordt er in de Hogeschool West-Vlaanderen (Kortrijk) een groot onderwijsevent georganiseerd waarbij verschillende onderwijsexperts zoals Pedro De Bruyckere, Luk Dewulf, Bert Smits, Lies Wijnants, Dirk De Boe en nog vele anderen via lezingen, debatten en workshops hun visie op jongeren, leerkrachten, onderwijs en maatschappij delen.  […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: